Mój najważniejszy wybór to to ,że wybrałem niepodległość Vegas – uratowałęm je od chciwości pana House’a ,brutalnego legionu cezara oraz zajadłej RNK.KOlejnym moim ważnym wyborem było to ze pod koniec drogi przez pustkowia zawarłem sojusz z Ulyssesem bo znałem dla niego listosc(chociaż i tak pozniej sie zawrocilem i dostał berka).Podczas Old World Blues zabiłem Doktora Mobiusa (uważąm ze zasluzyl sobie) oraz zabiłem tez naukowćów doktora klein’a i jego spółke za to ze zamiast poprosic mnie o pomoc(chętnie bym sie zgodzil) grozili mi śmiercią.Pod koniec honest hearts ocaliłem plemie białych nóg i nowe kaaanan pogrążyło sie w sojuszu.Ostatecznie stwierdziłem ze arcade gannon po wykonaniu jego zadania powinien słuzyc tam gdzie jest najbardziej potrzebny czyli w freeside(i tak cienko by pomagał na zaporze a takiego pancerza jaki mi dal bym nie przeoczyl).Ponadto ostatecznie zabiłem cezara i wybiłem Fort z legionistów oraz zniszczylem tam bunkier House’a.Często podczas grania zabiłem ochroniarzy karawan i bogaciłem sie ich załadunkiem,ale jednak grałęm postaciąz typową dobrą karmą.Pod koniec gry pozwoliłem Panu Tak wyrzucic Oliviera z zapory hoovera i zabiłęm Legata
Bardzo pomocna strona