Odpowiedz do: Czy dzieciaki powinny grac w Fallouta?

F3VATS
Participant

Sorka za zapłon ale chciałbym coś sprostować… „Ponadto przez ciebie teraz mam ponurą świadomość, że gdybym miał rodziców takich jak ty to niemógłbym grać w najważniejszą gre mojego życia.” kwestia „pana” wyżej… Moi rodzice wpajali mi priorytety dotyczące zachowania w stosunku do innych ludzi i zasad panujących w społeczeństwie… ale tak naprawdę nie obchodziło ich co robię.. moi rodzice mi powtarzali od zawsze ciekawą kwestię „Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz” bardzo mądre powiedzonko ;p Ja grałem na komputerze krótko z 2 powodów… 1. komputer był własność moich rodziców a że będąc osobą niepełnoletnią byłem na ich utrzymaniu nie miałem nic do gadania 🙂 2. powód bardzo ważny miałem fajne dzieciństwo spędzając czas z przyjaciółmi których teraz nie ma bo większość ma swoje rodziny, pracę, wyjechali za granice i nieszczęśliwie niektórzy nie żyją… 🙂 cóż nie osądzam twoich rodziców ale mam swoje zdanie po prostu ;]

Teraz mam własny komputer sam płace za siebie, swoje zabawki i zajawki 😀 więc mogę robić co mi się podoba ^^