Odpowiedz do: Mad Max

F3VATS
Participant

Kupiłem sobie Mad Max’a 😀 przegrałem już ok 20 godzin i jestem bardzo zadowolony z zakupu ;] Gra sama w sobie jest kozacka 🙂 duża swoboda i tak jak Szponix pisał swobodna jazda po pustkowiach miód malina 😀 modyfikowanie samochodu, bohatera, fortec itp itd wszystko na wysokim poziomie chociaż mogło by być bardziej rozbudowane niż jest ;] Oprawa graficzna jest bardzo dobra efekty pogodowe, oświetlenie, cienie i ogólny klimat pustkowia jest na najwyższym poziomie 🙂 wkurza mnie tylko jedna sprawa… Mad Max sam w sobie rozgrywką przypomina mi Far Cry’a ale cóż nie można mieć wszystkiego 🙂 Mapa jest bardzo dużo gra prawdopodobnie zapewni mi jeszcze wiele godzin rozwałki :D… Oraz mam wiadomość dla użytkowników słabszych platform… Ta gra mam tak kozacką optymalizację że nawet na słabszych PC działa zaskakująco dobrze.

Tu są rekomendowane wymagania:
Intel Core i7-3770 3.4 GHz/AMD FX-8350 4.0 GHz, 8 GB RAM, karta grafiki 3 GB GeForce GTX 760/Radeon HD 7970 lub lepsza, 32 GB HDD, Windows 7(SP1)/8 64-bit
Źródło: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=21423

Moja obecna platforma:
AMD Phenom II 840 3.2 GHz, 8gb RAM DDr3 1600 (HyperX Blue Fury), GTX 660 OC 2gb oraz Windows 7 Prof. Reszta jest mało istotna…

Jak sami widzicie mój PC Ledwo bądź wcale nie spełnia zalecanych wymagań… baaa… Spełniam ledwo wymagania Minimalne xD ale jakoś w grze mam ustawione wszystko na maksymalne możliwe wartości, wszystkie efekty włączone razem z AA i SSAO jedyne co mam wyłączone to Rozmycie w ruchu… a i tak mam stabilne 60 fpsów czasami skacze do 80-90 ale bardzo rzadko spada poniżej 50… Także biorąc pod uwagę klimat uniwersum „Mad Max” i optymalizacje gry „Avalanche Studios” spisało się na 5+ 😀 Także tego polecam wszystkim ^^. Pozdrawiam