Odpowiedz do: Kilka pytań odnośnie Fallout'a 2

Drako_Schiffer
Participant
  1. Grasz pewnie w w wersję podstawową 1.02.Losowo są odświeżani. Najlepiej jest jeździć z jednego miasta do drugiego, powinno się resetować. Dla przykładu, RNK -> San Francisco -> RNK.
  2. 99 poziom jest maksymalnym do osiągnięcia. W F1 do 30.
  3. Żołnierze Enklawy posiadają jedne z najlepszych pancerzy, najczęściej generacji drugiej który zdobywamy praktycznie pod koniec. Najlepsze bronie przeciwko nim to -> Karabin Gaussa z dalekich i średnich odległości -> Bozar na bliskie odległości. Ewentualnie ulepszony miotacz ognia, pociski przeciwpancerne do bazooki, granaty plazmowe.
  4. Nie spotkałem się ze znikającymi przedmiotami. Najlepiej jest znaleźć odosobnione miejsce, jak, przypuśćmy, rozbity latacz Enklawy w Klamath, albo Nora. Z Norą jest taki myk, iż wchodząc w mapę z wyborem dzielnicy miasta, klikamy „3”, co przeniesie nas w niewykorzystany przez twórców teren.

Moja porada? Zainstaluj sobie Restoration Project 2.3.3, spolszczenie do tej konkretnej wersji oraz Vintage Project który spolonizowałem na potrzeby Restoration Project. Tak czy inaczej…

Semper Fidelis! Daj znać jak ci poszło.