- This topic has 2 odpowiedzi, 3 głosy, and was last updated 9 lat, 1 miesiąc temu by .
Przeglądają 3 wpisy - 1 przez 3 (z 3 w sumie)
Przeglądają 3 wpisy - 1 przez 3 (z 3 w sumie)
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.
Strona główna » Tematy » Rozmowy o serii » Fallout 3 » Nie znaleziono porządkowej 5355 – prośba o rozwiązanie.
Witam. Jak dobrze pamiętam, przed modernizacją strony i forum tego, był temat związany z tym błędem, który jest w temacie. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś napisał jeszcze raz rozwiązanie tego problemu. Dodam, że Fallout 3 GOTY mam po polsku oryginalne.
Sprawdź czy jest aktualizacja w games for windows live.
F3VATS napisał tam:
Ten problem jest związany z brakiem zainstalowanego Games For Windows Live… skoro gra o to krzyczy znaczy że oryginał…
Zainstaluj GFWL powinno pomóc i przy okazji zainstaluj łatkę directX dołączoną do produktu… powinno się pytać o jej zainstalowanie podczas instalacji gry…
Pamiętaj jednak że gra sama w sobie może stwarzać problemy ze względu na to że Windows 8.1 nie supportuje Fallouta 3 ani sama gra nie jest kompatybilna z twoją kartą graficzną…. ale jeśli zadbasz o pewne sprawy powinno hulać i spiewać ^^
Greguś zajebiścnie napisane
Niejako podpinam się pod powyższe pytanie, bo miesiące mijają, a tu cisza głucha... Podejrzewam że gra jako hołd (i epitafium??)…
Dobra też miałem ten problem i można to rozwiązać na 2 sposoby. Pierwszy który jestem niemal na 100% pewny że…