Muzyka w NV przestała działać…
- Ten temat ma 1 odpowiedź, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 7 lat, 11 miesięcy temu przez .
Miałem ostatnio przerwę od New Vegas i zainstalowałem je na nowym kompie, mam edycję na Steam tejże gry. Wszystko działa pięknie ale nie ma muzyki, czy to w menu głównym czy w radiu… Radio Mojave jest stacją bez dźwięku, a w radio New Vegas słychać tylko komentatora z przerwami na utwory których nie ma. Sprawdzałem spójność plików gry na Steamie i dostałem wiadomość, że brakuje 1 pliku i zostanie on pobrany ponownie, niestety nie pobrał się i za każdym razem sprawdzania spójności wyświetla mi to samo. Ktoś miał ten sam problem? Proszę o jak najszybszą pomoc, będę wdzięczny.
Dodam jeszcze, że gra działała przedtem poprawnie, tzn. muzyka grała.
Znalazłeś rozwiązanie tego problemu? U mnie występuje identyczna sytuacja
Żeby zapewnić najlepsze wrażenia, my oraz nasi partnerzy używamy technologii takich jak pliki cookies do przechowywania i/lub uzyskiwania informacji o urządzeniu. Wyrażenie zgody na te technologie pozwoli nam oraz naszym partnerom na przetwarzanie danych osobowych, takich jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalny identyfikator ID w tej witrynie. Brak zgody lub jej wycofanie może niekorzystnie wpłynąć na niektóre funkcje.
Kliknij poniżej, aby wyrazić zgodę na powyższe lub dokonać szczegółowych wyborów. Twoje wybory zostaną zastosowane tylko do tej witryny. Możesz zmienić swoje ustawienia w dowolnym momencie, w tym wycofać swoją zgodę, korzystając z przełączników w polityce plików cookie lub klikając przycisk zarządzaj zgodą u dołu ekranu.